tiistai 26. heinäkuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä

Moi taas kaikille, postaukset ovat jääny kesän aikana melko vähäiselle, johtuu vaan ja ainoastaan siitä että mulla on ollut ihan mahtavaa koko ajan.




Oltiin tosiaan Elinan kanssa Tammerfestissä katsomassa Reckless Lovea, oli kaiken kaikkiaan oikeen mukava reissu(jos ei lasketa sitä, että mulla oli ihan hirvittävä olo bussissa). Kuvia en saanut, koska ei tullut luettua mitä sinne ei saa viedä ja kyllä, järkkäri jäi porttien ulkopuolelle. :C Ollilla oli erittäin vaikuttavat muuvit (potki jalalla korkealle ilmaan) ja se lanneliike ah<3
Tätä ollaan jorailtu koko kesän!
IMG_3711
IMG_3852



Ollaan Elinan kanssa myös mökkeilty viimeisen viikon ajan. Lilluttiin kylpytynnyrissä, kuunneltiin musiikkia, tyhjennettiin kaksi Jack Daniels pulloa ja hoivattiin jotain kulkukissaa (tai kyllä se varmaan oli jonkun, mutta ilmeisesti se oli pienellä retkellä) joka pyöri siinä meidän pihassa. Tuli jopa Elviksen kanssa hyvin toimeen vaikka se oli leikkaamaton kolli =)


IMG_3888
IMG_3906
Mirrit siinä tutustui toisiinsa :3 

Tolla kissalla puuttui melkein kokonaan toinen korva,se oli kuitenkin tottunu ihmisiin, antoi silittää ja kun annettiin ruokaa se ahmi sen,raukka.

Tää on nyt jo kolmas kesäkissa joka meiän mökillä on ollut^^
IMG_3891
IMG_3952
Huomatkaa sen korva :(
IMG_3958
IMG_3998
IMG_4001
IMG_4003Elvis sain elämänsä ensimmäisen hiiren kiinni :D

IMG_3967
IMG_3871


Jännitän ihan hirveesti koulun alkua. Oon ajatellut että jos sittenkin hankin oman asunnon Hyvinkäältä. En oo koskaan ollut mikään asuntolaihminen, vaikka siellä asuminen olisi ihan ilmaista. Luulen kuitenkin että kokeilen aluksi sitä asuntolaelämää ja mietin sitten uudestaan. 

Ei mulla oikeastaan ole nyt muuta, ajattelin ottaa ihan rauhallisesti nämä viimeiset kaksi viikkoa :D


Moikka

-Lili-

6 kommenttia:

  1. Voi ei ihan liian söpöjä kissoja ;__; ♥
    toivottavasti tolla kulkukissalla on ihan oikeesti oma koti ettei se jää yksin kesän loputtua... :C ♥ äää

    VastaaPoista
  2. Mira :: Ajateltiin äidin kanssa varmistaa ja soittaa löytöeläinkotiin jos ne siellä vois auttaa :) Kävi kyllä mielessä että ottaisin mielelläni tuon karvapallon kotiinikin :D

    VastaaPoista
  3. Heidi :: jep <3

    Maija :: Niin on :--D<3

    VastaaPoista