maanantai 18. kesäkuuta 2012

Rockin' Helsinki, Turmion kätilöt ja pienet hömpsyt

HOLAAAAAA

Oon huidellu menemään vähän joka paikassa ja nyt vihdoin sellanen hetki että kerkiän/jaksan päivitellä tännekin kuulumisia.

Eli, töitä töiden perään. Lomaa mulla ei varsinaisesti ole, paitsi sitten ne vuosilomapäivät, joita mulle nyt kerkiää kertymään ennen kuin työsopimus loppuu.

Tosiaan, oltiin Ellin kanssa kattomassa Turmion Kätilöitä  18.5. Se päivä oli yhtä sähläystä vaatteiden, juomien ja bussien kanssa. Päätettiin tälläytyä oikeen kunnolla ja ahtauduttiin korsetteihin ja kaapista korkeimmat korot ja eikun menoksi..Oi miksi, huusin hoosiannaa jo ensimmäisten 100m jälkeen :'D Onneksi otettiin taskumatti josta sitte lipiteltiin koko bussimatka ja vielä senkin jälkeen.

 Fiilisteltiin lämppäriä siinä baaritiskin lähettyvillä istuskellen taikajuomat kädessä (ofc) ja jauhettiin siinä sivussa sujuvaa sontaa Ellin tuttujen kanssa, joita se ei ollu ennen nähny.  

Lämppäri oli siis COLD COLD GROUND




Mulla ei oo oikeestaan mitää muistikuvaa monelta turmarit alotti tai että miten kauan me juopoteltiin siinä, mutta jossain vaiheessa ennen keikkaa siirryttiin parvelle turvaan..Mikä oli ihan fiksua, kun katso biisien aikana sinne alas, melekone moshpitti koko ajan :D Oli kyllä ihan perhanan kivaa!


RAIRAI

Sitten toinen superkiva keikka oli 7.6 Kaisaniemessä, Rockin' Helsinki jossa oli siis kauan odotetut Mötley crüe, Crashdïet ja tietenkin Hardcore Superstar. Ja sanon heti alkuun että HCS oli kyllä taas nii vietävän hyvä, mielestäni jopa paras. No mutta, ennen porttien avautumista, oltiin taas varauduttu pitämääm nestetasapainomme kunnossa ja täytetty 3 (pientä) limupulloa vaikka millasilla viinasekotuksilla. Kyllä niitä mielellään joi siinä nurmikolla ja kuunteli esiintyjien  soundcheck: ejä.  Päädyttiin sitten johonkin miesporukkaan lipittämään Jack Daniel'sia..Oikein mukavia veikkoja olivat!

Ekana soitti Crashdïet


Pakko vielä sanoa, että Simon oli aika kuuma pelkissa bokseressa :::D 

Niin ja mulla oli kamera (kivikautinen) tuolla mukana, mutta voi saakeli mitäpikselimössöä ne kuvat oli..

Sitten Hardcore Superstar  
meinasin alkaa poraa tän aikana


Vikana Mötley Crüe



Monet on kritisoinu mm. Vincen laulua mutta mun puolesta nää kaverit olis voinu vaikka seistä lavalla ja jauhaa paskaa, olisin ollu silti sillai ''OMFG MÖTIKÄÄÄÄT'' oli huippua!

★☆★☆★☆


Tässäpä tämä nyt oli taas, byeee


-Lili-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti