maanantai 25. huhtikuuta 2011

Munarock

Pakko sanoa, että oli varsin onnistunut ilta, kaikista pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.

Okei

Lähdettiin 17:30 bussilla Helsinkiin, itse Munarock alkoi 19:00. Glorian oven eteen oli pieni jono muodostunu, me ei kuitenkaan menty jonottaa, vaan lähdettiin kävelee sitä taloa ympäri. Ovelasti käveltiin Glorian takaoven ohi ja kuinkas ollakaan, siellä oli Tomppa kumppaneineen sauhuilla. Siinä jotenkin iski sellanen ''APUA'' fiilis ja hiihdettiin aika nopiaan ja sulavasti pois.

Tähän väliin on pakko sanoa, että laitoin korkkarit tuonne. Oli kyllä suuri VIRHE!

IMG_3151

Ovien auettua, käytiin ostaa liput ja käveltiin takasin (en edes tiedä miksi) kampille, istuttiin siellä vähän aikaa ja lähdettiin takaisin. 

Olen erittäin iloinen siitä, että lähettiin takas, koska  muuten olis jääny näkemättä Naked joka osoittautu helvetin hyväksi!
 
 Miks en oo kuullut tästä bändistä aiemmin?

IMG_3023



Kaiken lisäksi kyseisen bändin laulaja oli sulonen. Tommonen pieni rokkikukko, jonka ego ei tuntunu mahtuvan lavalle...Niin ja, hän heitteli meitä suklaaminulla:D

Sitten oli jotain random bändejä, joista mulla ei oo oikein mitään sanottavaa, osa oli ihan ok, jotkut taas ei.

IMG_2996

IMG_3001


IMG_2997

Tehtiin myös päivän hyvä työ, kun käräytettiin kännykkävaras (ah ku oli ihanaa). Yhdeltä mieheltä tippu kännykkä lavanreunalle ja siitä sitte yks muina miehinä nappas sen kännykän siitä lavalta ja pokkana alko kattoo mitä kaikee siellä on...ja lähti menee. Hetken päästä siihen tuli se mies ettimään sitä ja lähin näyttää et kuka sen kännykän vei.  Sain jopa palkaksi 5euroa,jee!


Tämän episodin jälkeen alettiin taas jorailee ja aika pian Caroline alotti 

IMG_3070
Tomppa selkeesti tykkäs salamakuvasta?


IMG_3104


IMG_3108
Viimeisenä oli Pyhät Tepot, jee
IMG_3119
IMG_3121
Lähdettiin pois kesken Teppojen (kello tais olla yö yhden tai ylikin) , että kerittäis bussiin
Mun jalat oli niin kipeet, että jouduin kävellä osan matkasta ilman kenkiä. Kun sitten päästiin kampille, meitä odotti oikein kiva yllätys, bussi oli mennyt ja seuraava lähtee klo 04:00
Siinä sitten pyllähdettiin istumaan väsyneinä ja vittuuntuneina. Jossain vaiheessa vartijat tuli kyselemään, että meinataanko viettää yö siellä ja kyseli mistä ollaan ja minin ollaan menossa. 
Täytyy sanoa että kello kolmen aikaa on kovin mielenkiintoista porukkaa kampin linja-auto terminaalissa :D

Oltiin joskus viiden aikaa meillä ja vähän vaille kuusi, päästiin nukkumaan.

-Lili- 

1 kommentti: